Hello! Ik ben Paul

Geven aan anderen is de rode draad in mijn leven. Mijn ouders leerde mij dat geven aan anderen een van de mooiste geschenken in het leven is. Zij leerde mij dat alles wat je geeft, je ook terug krijgt. Ik ben een gever die energie krijgt van geven. Dit geven heeft mijn carrière richting en kleur gegeven. In mijn leven heb ik veel andere gevers leren kennen. De ene nog boeiender en anders dan de andere. Ik leerde al snel dat ik de meeste bewondering had voor gevers die Appellation echt Controlee waren. Gevers die oog en zorg hadden voor alles wat leeft en die immateriële waarden belangrijker vonden dan hun ego en status.

"I believe that we together,
can accelerate change in Food Business,
to build new Food Concepts for new Food generations”

Mijn reis naar Hello Paul

Als je in de herfst van je leven arriveert met je rugzak vol met mensenkennis, passie, en inzichten ga je meer over anderen en jezelf nadenken. Wat heb ik allemaal gedaan en wat wil ik nog gaan doen? Wie ben ik nu en waar sta ik? Heb ik alles gedaan dat ik heb willen doen? En heb ik er alles uitgehaald wat erin zat? Het mooie van ouder worden is dat je steeds dichter bij je eigen essentie komt. De meeste van jullie kennen mij. Ik probeer eerlijk en rechtvaardig te zijn, maar ik probeer vooral ook Paul te zijn. En met alleen Paul te zijn heb ik mijn handen meer dan vol. Mijn reis in mijn leven komt voort uit optimisme, plezier en fouten maken, hard werken en mijn energie en toewijding geven aan anderen. Ik besef dat ik nu nog steeds niet ben waar ik wil zijn. Ik ben nog steeds op reis.

Ik heb besloten dat ik wil blijven groeien en bloeien en dat ik wil gaan reizen met jonge foodprofessionals. Een reis naar nieuwe kennisgebieden die vandaag nog niet bestaan, maar die morgen het verschil zullen gaan maken. Ik ga mijn energie en kennis geven aan jonge foodprofessionals die al hun eerste carrièrestappen hebben gemaakt. Ik ga ze helpen om hun talenten te gebruiken, en ik ga ze in contact brengen met talloze andere reizigers die ook op reis zijn in de nieuwe wereld van eten en drinken. Ik ga mijn liefde en toewijding geven aan jonge foodprofessionals om ze te begeleiden in de zoektocht naar de persoon die zij echt willen zijn. Ik zal hen voorgaan en koesteren. Ik weet het zeker; de komende jaren word ik reisgids.

 

Breathing HelloPaul

Als je in je hoofd ruimte gaat maken ontvouwt zich energie om nieuwe kennisgebieden te gaan verkennen. Dat vergt moed, discipline en opoffering. Jouw eerder genoten opleidingen hebben je gebracht waar je nu bent. Maar als je echt luistert naar je innerlijke stem dan weet je dat je in jezelf moet gaan investeren. Alleen dan kom je tot echte zingeving in het leven en kun je op zoek gaan naar je eigen talenten. Intelligentie en competenties kunnen dan ingeruild worden voor authenticiteit en transparantie, en je twijfels en perfectionisme kun je loslaten om te gaan leren van fouten maken.

De wereld van morgen vraagt betekenisvolle leiders die niet alleen inspireren maar vooral verbinden om met elkaar verbonden te worden. HelloPaul gaat je helpen om zo een leider te worden door samen met jou te gaan reizen naar nieuwe kennisgebieden en jou in contact te brengen met jonge foodprofessionals die deze ontdekkingstocht al eerder zijn aangegaan.

HelloPaul Community

Het voordeel van wat ouder zijn is dat je een groot netwerk van vrienden hebt opgebouwd. Vrijwel alle posities en functies zijn in dit netwerk vertegenwoordigd. Van beginnende beroepsbeoefenaren tot en met beursgenoteerde internationale markt- en opinieleiders. Een speciale band heb ik met familiebedrijven en kleinschalige MKB bedrijven die vaak wat meer op de achtergrond acteren, maar die de ruggengraat van de Nederlandse economie vormen. Ik vergelijk mijn netwerk wel eens met het underground network van de metro in London. Zeer fijnmazig vertakt, waarbij iedere halte met andere netwerken verbonden is.

De laatste twintig jaar heb ik in dit netwerk van fijnmazige verbindingen honderdtallen reizigers de weg gewezen naar persoonlijke groei. Met velen van hen heb ik een vertrouwensrelatie opgebouwd die gebaseerd is op vriendschap en dat in de meest pure vorm. De mensen die dit unieke netwerk in de wereld van eten en drinken waar alle leeftijden, posities en functies in elkaar overlopen vormen, zijn in de loop der jaren mijn vrienden geworden. En deze vrienden zijn op hun beurt weer vrienden geworden van het HelloPaul platform.

HelloPaul HBO+ Digital Food Business Platform

Het didactisch principe van HelloPaul is gebaseerd op bewezen moderne didactische principes. De meetings vinden plaats tijdens burning tables sessies op toplocaties in disruptieve bedrijven met name in de vier grote steden. De sprekers zijn van top tot teen topondernemers en specialisten in hun kennisgebieden. Sprekers die vanuit hun authenticiteit en passie hun verhaal vertellen en je zullen gaan verrassen, verleiden, verrijken en verwonderen. De focus van deze burning tables zijn gericht op on & offline digital Foodbusiness kennisgebieden. Het HelloPaul platform fungeert als een drie dimensionele reisgids die niet alleen inspireert met nieuwe kennis en bewustwording, maar jou ook voorgaat en introduceert bij HelloPaul friends.  De wereld verandert continue, economieën veranderen, businessmodellen veranderen, consumenten veranderen, maar hoe snel verander jij?