Who is Paul?

Met zo’n 30 diploma’s in de vakgebieden hospitality en food, drie meestertitels (Meestergastheer, Wijnmeester, Meesterschenker), auteur van diverse studie- en vaktitels en ruim tien jaar ervaring in food service onderwijs op hbo-niveau kunnen we wel stellen dat de wereld van eten en drinken weinig geheimen kent voor Paul van Oers.

Track Food Service
Bij Hotel Management School Maastricht van Zuyd Hogeschool ontwikkelde hij de innovatieve Food Service minor die in de afgelopen jaren ruim 1.000 studenten hebben doorlopen.

De streng geselecteerde jonge food professionals krijgen een complex vraagstuk voorgelegd en gaan daarmee in tribes aan de slag met hulp van 26 toonaangevende gastsprekers die gepokt en gemazeld zijn in de wereld van foodservice. Het is een tien weken lange achtbaanrit, waarbij de gehele keten van producenten, fabrikanten, grossiers en afnemers in de food centraal staat. Vanuit een enorme hoeveelheid internationale informatie, perspectieven, modellen en scenario’s destilleren de studenten hun oplossing om die vervolgens te pitchen aan acht industriële, innovatieve CEO's van Foodservice bedrijven.

“Beat yesterday and win tomorrow!”

Paul van Oers, 2020

Mijn next step

Met HelloPaul wil ik de talenten van Young Food Professionals die al werkzaam zijn in de wereld van Foodservice verder gaan ontwikkelen om hen te laten groeien tot duurzame on & offline Food Business leiders. Leiders die nieuwe uitgangspunten durven te formuleren en die niet alleen denken in winst en continuïteit. Die betekenisvol werk verrichten, anderen inspireren en verbinden. Alleen met de inzet van zulke bevlogen en activistische Food Business leiders kunnen nieuwe, duurzame en gezonde Food & Hospitality concepten ontstaan voor nieuwe Food generaties.Let’s start an amazing Fermentation Tumultueuze.

Mijn next step

Met HelloPaul wil ik de talenten van Young Food Professionals die al werkzaam zijn in de wereld van Foodservice verder gaan ontwikkelen om hen te laten groeien tot duurzame on- & offline Food Business leiders. Leiders die nieuwe uitgangspunten durven te formuleren en die niet alleen denken in winst en continuïteit. Die betekenisvol werk verrichten, anderen inspireren en verbinden. Alleen met de inzet van zulke bevlogen en activistische Food Business leiders kunnen nieuwe, duurzame en gezonde Food & Hospitality concepten ontstaan voor nieuwe Food generaties.

Let’s start an amazing Fermentation Tumultueuze.

Wil jij ook het verschil kunnen maken?

Ben jij zo’n Young Food Professional die meer impact en betekenisvol wilt zijn in de digitale wereld van eten en drinken?  Kun je je creativiteit niet kwijt en kost het je meer energie dan je krijgt? Vraag je je af hoe je je passie kunt gaan volgen? Bekijk dan mijn HelloPaul Community aanbod.