Hello you!

Weet je nog? Hoe je je voelde toen je op het kistje stond bij de inauguratie als YoungFoodPro en als pitcher bij de Dragon Den presentatie? Met alle laatste kennis in huis en met het volste vertrouwen dat je de nieuwe wereld van eten en drinken ging veranderen, verleiden, verrijken en verwonderen? En hoe is dat nu? Is het gelukt? Ga je nog een masterstudie doen of kies je voor een bedrijf dat meer waarde hecht aan wie je daadwerkelijk bent? En anderen die wel tevreden waren met hun werkomgeving vroegen zich af: 'hoe kan ik mij verder ontwikkelen, en welke vervolgstudie, richting of master is dan voor mij het meest geschikt?'

De afgelopen jaren ben ik ontelbare keren benaderd door Young Food Professionals zoals jij. Velen begonnen met grote dromen aan hun nieuwe uitdagingen bij Food Business bedrijven. Maar al snel werden deze nieuwe uitdagingen alledaagse to-do-lijstjes en was er onvoldoende ruimte om te groeien. Gevolg: wrijving, frustratie en een gevoel van onvermogen.

Invest in yourself and earn the right to grow

Met HelloPaul ga ik jou als Young Food Professional helpen te groeien om alsnog dat verschil wél te kunnen maken. Om weer nieuwe inspiratie en energie te krijgen. Om leren los te laten en om ruimte te creëren voor groei en innovatie.

HelloPaul is je ervaren reisgids voor persoonlijke en strategische groei in HBO+ digital Food Business Education.

Van Vin de Pays naar Grand Cru

Ik ga je infecteren om een Food Business professional te worden die dicht bij zichzelf blijft en van de gebaande paden durft af te wijken.

Dat betekent een jaar lang met en van elkaar leren op Me & We meetings op hotspots met professoren, academici en topondernemers in de Randstad, een spraakmakende branchevreemde conferentie, een tweedaagse customer journey citytrip en een uitputtende 24Hours themameeting, waarbij we één onderwerp volledig doorgronden. Ook krijg je toegang tot hard-copy bronnen van het Foodservice Instituut Nederland en Foodstep.

We gaan tijdens hang-out sessies de grenzen van nieuwe online Food Business kennis opzoeken en gaan je talenten vitaliseren om je persoonlijke Route to Grand Cru te beschrijven. Na je intake gaan we gelijk starten met een persoonlijk voedingsexperiment van 50 dagen vasten om in de juiste mindset te komen. Dit alles natuurlijk onder deskundige medische begeleiding. Ook gaan we werken aan je persoonlijke conditie met als ultieme doel een halve marathon uit te kunnen lopen.

Vanuit deze top fitte mindset gaan we gezamenlijk nieuwe kansen zien in bestaande markten en gaan we academische digitale kennis vertalen naar nieuwe concepten, customer journey en route to markets.

“Ik zie je, ik herken je en ik erken je.”

Van oude wereld naar nieuwe wereld

De wereld van eten & drinken verandert razendsnel: een nieuwe wereld met blurring, korte ketens, hyperspecialisering, lokaal en digitaal, printed on demand, clean & vegan, lifestyle food, datagedreven, storytelling en dat alles met respect voor People, Planet & Profit!

Bestaande Foodservice concepten en organisatiemodellen hebben hun langste tijd gehad. Digitalisering en de nieuwe gemakgeneratie gaan de bestaande Food service out and at home concepten op hun kop zetten! Wil je succesvol zijn in de toekomst, dan zijn dringend nieuwe uitgangspunten nodig. En deze nieuwe uitgangspunten moeten ontwikkeld worden met de nieuwe inzichten van de aankomende leidinggevende generatie.

Het is tijd om de talenten van de jonge generatie Food Professionals binnen bedrijven en organisaties door te laten groeien naar nieuw leiders in Digital Food Business. Idealisten die op basis van hun talenten en onbevangenheid, en met nieuw verkregen state of the art digitale inzichten in hun bagage, innovatieve uitgangspunten durven te formuleren, waardoor nieuwe allianties en verdienmodellen mogelijk worden.

Grip, Grab en Grow

Met de HelloPaul Community help ik je om meer uit je carrière te halen en uit te groeien tot een moderne decisionmaker met 3 elementen: Grip, Grab en Grow.

 • Grip: je leert vastgeroeste krachtenvelden en kennisgebieden los te laten en zoekt nieuwe omgevingen op waar je betekenisvol kunt werken en je persoonlijk kunt ontwikkelen in de wereld van digital Food Business.
 • Grab: alle kennis, contacten en netwerken zijn hier voor het grijpen: digitaal én fysiek. Je ontmoet andere getalenteerde Young Food Professionals in kleine Circles of Profit.
 • Grow: het draait om jouw persoonlijke talent en jouw weg naar succes. Ik ben je ervaren gids die je richting geeft, deuren opent, en je laat groeien naar persoonlijke vrijheid in denken en doen.

Bij de ontwikkeling van dit programma heb ik uit drie belangrijke bronnen geput:

 1. Gesprekken met een dertigtal zeer ervaren food professionals werkzaam bij internationale Foodservice bedrijven over aan welke kennisgebieden in het bedrijfsleven nu en in de toekomst dringend behoefte is.
 2. Gesprekken met tientallen afgestudeerde YoungFoodPros over hun ambities, frustraties en wat hun groei belemmert.
 3. De 17 sustainable development goals van de Verenigde Naties: de doelen die ons naar een duurzame, eerlijke wereld met vrede brengen.

These boots are made for walking!

Dit krijg je als je nu lid wordt van de HelloPaul Community

Start februari 2020 / september 2020

 • 4 volledige lesdagen bestaande uit 8 dagdelen
  ○  op hotspots in de Randstad
  ○  toonaangevende professoren, academici en topondernemers introduceren het thema
  ○  Me sessies: persoonlijke hang-outs met Paul voor je eigen route to Grand Cru
  ○  We sessies: leren van elkaar door ervaringen over je huidige functie en uitdagingen te delen
  ○  lunch, drinks, bites en meals bij spraakmakend foodconcept zijn inbegrepen
 • Tweedaagse inspirerende citytour inclusief overnachting, degustaties, bedrijfsbezoeken, workshops, drinks & bites en meals
 • 24Hours sessie over een actueel food thema dat je van kop tot staart gaat beleven, inclusief degustaties, workshops, drinks & bites en meals
 • Toegang tot een ‘branchevreemd’ congresbezoek in Nederland
 • 4x een uur hang-out sessie met Paul
 • Abonnement tot relevante digitale netwerken (FSIN-Foodstep)
 • Exclusieve toegang tot Hello Pauls Business Friends netwerk en kennisgebieden

Het HelloPaul lidmaatschap in het 2de jaar leidt op voor het HelloPaul Advanced ** Digital Food Business Level.

Daarna is voor een selecte groep toegang tot het HelloPaul Premium Level *** mogelijk.

Wat jij mag verwachten

Dit levert het je op:

 • HelloPaul Essentials* Digital Food Business Certificat.
 • State of the Art nieuwe inzichten in de digitale Food Business.
 • Nieuwe kansen zien middels persoonlijk voedingsexperiment.
 • Volledig up-to-date met je kennis van nieuwe concepten en innovaties in de wereld van eten & drinken.
 • Een High Impact Talent Team (HITT) bewaakt de kwaliteit en zorgt voor voortdurend nieuwe input.
 • Groei van je professionele netwerk en contacten met belangrijke digital innovators in de wereld van Food Business.
 • Inzicht in de belangrijkste obstakels om jouw dromen waar te maken en een concrete strategie om deze obstakels te overwinnen en al je kennis, talent en creativiteit in te zetten.

Een volgende stap in je carrière waarin je echt het verschil kunt maken!

Je ontwikkelt:

ME:

 • Nieuwe inzicht(en) en mind set door 50 days without experiment.
 • Een heldere analyse over je persoonlijke Route to Grand Cru.
 • Een heldere visie op relevante ontwikkelingen in de (online) Food Business markt.
 • Je persoonlijk netwerk en slagkracht in on- & offline Food Business.
 • Een omnichannel perspectief en je kunt vanuit de customer journey een heldere (kanaal-product) analyses formuleren.
 • Data gedreven inzichten en je kunt deze vertalen naar concrete verbeteringen in on- & offline route to market & category management.
 • Een heldere visie op ontwikkelingen in on- & offline consumer analyses en predictive marketing & sales strategies.
 • En doorgrond de essentie van fast growing on- & offline formules in Food Business.

WE:

 • In kleine Circles of Profit interactief leren en “anders denken en doen” met Young Food Professionals die in Food Business het verschil gaan maken.
 • Intensief groepsperspectief, waarbij de nieuwe kennis door professoren/academici en topondernemers vloeibaar en toepasbaar worden gemaakt.
 • Inspirerende Hot Spot omgevingen in combinatie met efficiënt en effectief leren conform de bewezen HILL didactiek.
 • Een sterk nieuw netwerk van digitale generatie Food Business leiders die hun kennis met elkaar delen en vermenigvuldigen.

Doe je mee?

Jouw lidmaatschap

Kosten voor lidmaatschap bedragen € 2.250 incl. btw per jaar.
Inclusief studieboeken, digitale abonnementen, drinks, bites, meals, congress meeting, over night stay en degustaties in spraakmakende foodconcepten. Exclusief reiskosten.

Betaling in termijnen is ook mogelijk, vraag naar de mogelijkheden.

Vraag nu een intake aan

Wil jij lid worden van de HelloPaul Community?

Laat dan je gegevens achter voor een intakegesprek. Je gaat dan telefonisch in gesprek met Paul om te bepalen of het programma goed bij jou en je situatie past. Paul beantwoordt dan ook alle vragen die je hebt over het programma en de community.

Ja, ik heb interesse in deelname aan de HelloPaul Community. Neem contact met mij op voor een intakegesprek.

Meer weten?

Wil je meer weten? Neem contact op.

info@hellopaul.nl